​Una espelma provoca un incendi en un pis al centre de Terrassa

Els veïns de l’edifici van ser desallotjats i l’estructura va quedar afectada

Incendi al carrer del Portal Nou de Terrassa
Incendi al carrer del Portal Nou de Terrassa | Bombers
Redacció
14 de maig del 2018
Actualitzat a les 16:26h
Diumenge a la tarda es va viure un ensurt al carrer del Portal Nou, al centre de Terrassa. a les 7h del matí el 112 va informar la Policia Municipal d'un incendi en un habitatge a l'altura del carrer de la Rutlla. Al lloc dels fets s'hi va desplaçar la Policia Municipal, dues unitats dels Mossos d'Esquadra i quatre camions cisterna dels Bombers.

Sembla que l'incendi es va iniciar a causa d'una espelma encesa, que va cremar un ordinador i el foc es va expandir pel domicili i va afectar les bigues de fusta del pis i les golfes. Els veïns van ser desallotjat perquè tot l'edifici va quedar ple de fum. Uns veïns que es van allotjar temporalment a la residència Sant Josep Oriol, al carrer de l'Església.

Un tècnic municipal del servei d'Urbanisme va inspeccionar l'edifici i va determinar que el foc podria haver afectat les bigues que descansen sobre l'estructura de tres pisos de l'immoble, per la qual cosa no eren habitables. També es va contactar amb un responsable de la finca per reparar els domicilis que van quedar sense subministrament d'aigua i de llum pel foc, així com part de la teulada que va cremar.

Una vegada l'immoble va ser airejat, els veïns van poder tornar als seus domicilis, menys aquells dels pisos que van quedar inhabitables pels desperfectes estructurals que van patir. Aquestes persones es van allotjar amb familiars. Els efectius de Bombers van treballar durant 12 hores per extingir totalment el foc tot i que ningú va patir lesions a causa del foc o del fum.