Cs presenta una moció de suport als pares de l'IES Montserrat Roig

L'IES Montserrat Roig és un dels 24 centres catalans acusats pel Ministeri d'Educació d'adoctrinament

Redacció
15 de maig del 2018

IES Montserrat Roig Foto: Google


El grup municipal de Ciutadans de Terrassa presenta una moció de suport als pares de l'IES Montserrat Roig. El portaveu local, Javier González, ha anunciat que demanarà al consistori que "recolzi plenament" als pares i mares de l'IES Montserrat Roig "en la defensa dels drets dels seus fills a una educació en valors democràtics".

L'IES Montserrat Roig és un dels 24 centres catalans acusats pel ministeri d'Educació d'adoctrinament arran de l'1-O. En la moció presentada per Cs a la Junta de Portaveus recolzen el treball del professorat de l'IES Montserrat Roig en el desenvolupament d'una "labor respectuosa amb la diversitat ideològica de la nostra societat", ha indicat González.

El portaveu taronja ha explicat que és responsabilitat tant del ministeri d'Educació com del departament d'Educació de la Generalitat "establir tots els mecanismes necessaris per garantir la formació dels menors com a ciutadans lliures, compromesos amb la societat i amb el respecte als valors democràtics instaurats en la Constitució Espanyola i en l'Estatut d'Autonomia de Catalunya".