El col·lectiu +Drets Humans denuncia la retirada de llaços grocs per part d'EcoEquip

També mostren el seu suport a l'IES Montserrat Roig i s'ofereixen per la defensa dels seus drets davant qualsevol actuació administrativa o judicial

 Llaços grocs
Llaços grocs | Jonathan Oca
Redacció
11 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:46h

Els Juristes de Terrassa de col·lectiu +Drets Humans han fet públic un comunicat per denunciar la retirada de llaços grocs del carrer Major de Terrassa i els voltants per part de l'empresa de neteja municipal EcoEquip. Demanen que l'alcalde Alfredo Vega aclareixi qui va ordenar a EcoEquip dur a terme aquesta acció. 

Els juristes manifesten que els llaços "són mostra de la llibertat d'expressió d'aquells ciutadans que creuen que injustament estan a la presó i obligats a l'exili exmembres del Govern i Presidents d’entitats sobiranistes". Per això demanen que es prengui el compromís de respectar aquests símbols d'aquí en endavant.

Per +Drets Humans "s'estan produint actes a la nostra ciutat que atempten als drets ideològics i de pertinença nacional d'aquells grups de persones que estan reconeguts a la Declaració Universal i a la Carta Europea de Drets Humans". En aquest sentit, ofereixen als membres de la comunitat educativa, en especial als docents del IES Montserrat Roig, tot el suport i assessorament en la defensa dels seus drets davant qualsevol actuació administrativa o judicial. En el comunicat fan saber que el col·letiu estarà sempre en la defensa d'aquells principis i asseguren que actuaran amb tots els mitjans per aquest fi.