Prodis organitza una festa «Star Wars»

Celebraran que han assolit la meitat de donacions necessàries per comprar una nova furgoneta per l’entitat amb a la campanya #ElRetornDeLaFurgo

Redacció
13 de maig del 2018

Campanya #ElRetornDeLaFurgo de Prodis Foto: Prodis


Prodis organitzarà una festa temàtica d’"Star Wars" per fer  la inauguració de la nova furgoneta aconseguida gràcies a la campanya #ElRetornDeLaFurgo. Aquesta celebració vol presentar públicament el nou vehicle amb els noms i logotips de les persones i empreses que ho han fet possible gràcies a la seva donació.

Cal destacar, que només mitja furgoneta estarà retolada, ja que encara queden la meitat de les donacions per cobrir el cost del nou vehicle. A les 17h començarà l’esdeveniment a la plaça del Tint de Terrassa amb una primera part d’espectacle temàtic d’Star Wars protagonitzar per persones del Servei Ocupacional d’Inserció, i després, seguirà amb música i un berenar popular.

La campanya es va iniciar el 7 de novembre de l’any passat, i fins ara, ha assolit la meitat del seu objectiu final: 15.000 dels 30.000 necessaris. La campanya anomenada #ElRetornDeLaFurgo, fa un joc de paraules amb el clàssic títol “El retorn del Jedi”, perquè és la segona iniciativa d’aquesta mena.

El més destacable d’aquesta campanya és que és possiblegràcies a les donacions de particulars i empreses, que després, veuran els seus noms o logotips impresos a la xapa de la nova furgoneta.