Un total de 130 estudiants de primer curs de l’ESEIAAT participen al primer concurs «Tecnosuro»

El concurs és formatiu i té com a objectiu posar a la pràcticad’una manera divertida assignatures teòriques de primer curs

Equip guanyador del concurs «Tecnosuro» de  l’ESEIAAT
Equip guanyador del concurs «Tecnosuro» de l’ESEIAAT | ESEIAAT
Redacció
11 de maig del 2018
Actualitzat a les 14:37h
Els primers quadrimestres als plans d’estudis de totes les titulacions d’enginyeria contenen un bon grapat d’assignatures teòriques. Matemàtiques, càlcul, àlgebra, física o química formen part del dia a dia acadèmic i són la base per tal que els estudiants puguin afrontar la resta dels estudis. Ara, la professora Eulàlia Griful i el professor Marcel Macarulla, de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), han organitzat un concurs amb valor docent i  pedagògic per a que els estudiants d’aquestes assignatures puguin aplicar la teoria a la pràctica d’una manera divertida i fer-les una mica més lleugeres.

El concurs, que porta per nom "Tecnosuro", s'ha fet aquest dijous 10 de maig i hi han participat 130 estudiants de primer curs del grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials d’aquest centre. Distribuïts en equips de treball de 4 persones, els estudiants han disposat de dos mesos de temps per pensar, dissenyar i construir un enginy de molt baix cost capaç d’impulsar un tap de suro com a mínim a 1,5 metres d’alçada que, després de ser llançat, ha de caure dins d’un perímetre determinat.

L'equip guanyador ha estat el format per: Renato Nunes, Irene Bernardino, Alba Torrillas, Roger, Lizaur, Miquel Gayà i Paula Fornès. El segon equip ha estat el de Josep Mª Vila, Dani Jiménez, 
Javier Viñas i Marcel Cebey. I el tercer millor equip és el de l'Albert Martínez, l'Aleix Masdefiol, l'Òscar Albalate i el Jordi Flores. 
 

Segon equip guanyador del concurs «Tecnosuro» de l’ESEIAAT Foto: ESEIAAT
 

Tercer equip guanyador del concurs «Tecnosuro» de l’ESEIAAT Foto: ESEIAAT