Un veí de Castellbisbal enganxat «in fraganti» robant en un pis de Salou i surt detingut pel balcó

Els agents van requerir d'una escala per treure els dos detinguts del immoble

Redacció
10 de maig del 2018
Actualitzat el 11 de maig a les 10:22h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimarts dos homes, de 31 i 22 anys, un veí de Castellbisbal i l'altre amb domicili desconegut, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Els agents van enxampar-los in fraganti dins un pis a Salou i van sortir detinguts pel balcó.

Un trucada d'un testimoni, la matinada de dimarts, va alertar que havia vist dos homes escalant la façana d'un edifici al carrer Colom de la localitat costera. Una patrulla es va desplaçar fins al lloc i va observar llum a l'interior del pis provinent d'un lot, a més el vidre de la finestra estava trencat. 

Els agents van escalar la façana i, un cop dins l'habitatge, van identificar dues persones, una de les quals presentava un tall a la mà. Els efectius de la policia catalana van procedir a la seva detenció, però per endur-se'ls a dependències policials van necessitar una escala per sortir pel balcó de l'apartament.

Els Mossos van registrar l'interior del pis i van trobar una barra de ferro del tendal amb la que els lladres haurien trencat el vidre de la finestra i restes de sang que suposadament serien d'un dels detinguts. 

El vallesà i el seu acompanyant van passar, aquest dimecres, a disposició al Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.