Lectura col·lectiva de la sentència de «la Manada» a Terrassa

L'acte "Prou Cultura de la Violació" es fa aquest dijous 10 de maig davant de la llibreria La Temerària, al Raval de Montserrat

Concentració de rebuig a la sentència de "la Manada" a Terrassa
Concentració de rebuig a la sentència de "la Manada" a Terrassa | Anna Mira
Redacció
10 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:11h
Col·lectius feministes de la ciutat i les llibreries independents han convocat a les terrassenques i terrassencs a la lectura col·lectiva de la sentència de la Manada. L'acte "Prou Cultura de la Violació" es farà aquest dijous 10 de maig a les 19h davant de la llibreria La Temerària al Raval de Montserrat de Terrassa.

La Llibreria Calders de Barcelona va iniciar el passat dia 30 d'abril un seguit d'actes indefinits per diferents punts i llibreries del país. A Terrassa els col·lectius feministes de la ciutat i les llibreries independents han recollit la iniciativa per aquesta tarda. Sota el títol de 'Prou cultura de la violació', es busca vehicular la indignació generada tenint continuïtat i anant més enllà dels propis fets. Volem crear un debat profund sobre la perspectiva femenina en tota mena d’àmbits.

Els diferents col·lectius feministes de la ciutat asseguren que la cultura de la violació segueix viva i és precisament el que volen denunciar unint esforços per visibilitzar l'absolut rebuig de la sentència de La Manada i, d'aquesta manera, "mantenir un to d'indignació i no de normalització".