El musical de ​«La Bella y la Bestia» ​arriba al Centre Cultural de Terrassa

Es faran dues funcions el diumenge 13 de maig

El musical de ​«La Bella y la Bestia».
El musical de ​«La Bella y la Bestia». | Cedida
Redacció
10 de maig del 2018
El públic familiar torna a tenir una cita al Centre Cultural Terrassa amb aquesta obra que recupera la història i les cançons del famós conte tradicional que la factoria Disney ha portat amb tant èxit al cinema. Una història plena de màgia i amb boniques coreografies acompanyades de cançons en directe. El musical "La Bella y la Bestia" es podrà veure el
diumenge a les 12.30h i a les 18h.

La Bella, una jove brillant, culta i enèrgica, somia amb aventures i un món que s’estén més enllà dels confins de seu poble a França. La Bella no vol saber res del seu pretendent, un arrogant i cregut noi del poble. Tot canvia el dia que el seu pare és empresonat al castell d’una horrible Bèstia. Aterrit, l’home suplica clemència i la Bèstia accedeix si la Bella va a viure amb ell al castell.

El musical està basat en les pel·lícules homònimes de Disney, que a la vegada són una adaptació del conte de fades francès escrit per Jeanny-Marie Leprince de Beaumont al segle XVIII. La història de La Bella i la Bèstia posa en valor la bellesa interior que tots portem dins, una bellesa que amb els anys pot millorar ja que aquesta no té data de caducitat.