El Club Tennis Taula Els Amics Terrassa assoleix l'ascens a la tercera divisió estatal

Ho van aconseguir després de guanyar al Tariq Badalona per un ajustat 4 a 3

Equip del Club Tennis Taula Els Amics Terrassa
Equip del Club Tennis Taula Els Amics Terrassa | Cedida
Redacció
10 de maig del 2018
L'equip de preferent barcelonesa del Club Tennis Taula Els Amics Terrassa ha assolit aquest passat dissabte l'ascens a la tercera divisió estatal. La tripleta formada per David Calle, Gerard Màdico i Carlos Rodríguez, sota les ordres del Director tècnic de l'entitat Albert Regincós, obtenia aquest gran èxit després de guanyar al Tariq Badalona per un ajustat 4 a 3.

La tripleta terrassenca es jugava l'ascens en una eliminatòria a doble volta. A Terrassa el passat dissabte havien perdut 4 a 3 i havien de guanyar al conjunt badaloní al seu camp i asegurar-se l'average en onzes si es guanyava també per un ajustat 4 a 3. Després d'uns molt ajustats encontres individuals amb dos punts de Màdico i un de Calle, es va arribar al 3 a 3 i al partit decisiu de desempat dels dobles. L'ascens depenia de guanyar els dobles per un diferencial major d'un onze. Tots n'eren conscients i la tensió era màxima. Gerard Màdico i Carlos Rodríguez tenien davant seu la possibilitat del preuat ascens contra els jugadors experimentats Àlex Bocanegra i Marc Serra. Amb dos onzes a zero pels egarencs, el tercer onze es va decidir també a favor per un ajustat 12 a 10 que certificava la victòria.

Aquest ascens és el cinquè consecutiu en categoria sénior que obté el segon equip del CTT Els Amics, integrat per jugadors juvenils i sots-vint-i-u del planter. L'entitat terrassenca comptarà la temporada vinent amb dos equips a lliga estatal, a primera i tercera categoria. L'ascens suposa una enorme alegria per al club, demostra el gran treball formatiu realitzat i permet albirar clares garanties de relleu al primer equip de l'entitat.