política municipal

Cs Terrassa reclama recuperar el parc infantil de la depuradora de Les Fonts

Demanen al govern municipal a buscar les fórmules necessàries perquè l'ACA retorni la instal·lació a l'Ajuntament

per Redacció, Terrassa | 9 de maig de 2018 a les 11:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El regidor del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Terrassa, David Aguinaga, ha reclamat a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) que "no ignori els seus compromisos i restitueixi sense excuses el parc infantil de la depuradora de Les Fonts". L'ACA, responsable de la gestió de l'equipament, ha actuat "unilateralment, amb nocturnitat i d'esquenes als habitants de Les Fonts", segons Aguinaga, que també ha exigit a l'equip de govern que "no es desentengui d'aquesta situació".

El representant de Cs ha demanat "convocar a la comissió Sant Quirze-Terrassa juntament amb responsables de l'ACA de manera urgent per abordar i solucionar el problema al més aviat possible". David Aguinaga ha criticat que l'ACA, que pretén traspassar la gestió del parc al consistori, està "eludint de forma unilateral els seus compromisos per al manteniment i cura de Les Fonts". El parc de la depuradora ha estat retirat perquè, pel que sembla, no complia els requisits exigits per la normativa vigent. Per això, el regidor de la formació taronja ha instat al govern municipal a "buscar les fórmules necessàries perquè l'ACA retorni la instal·lació i se solucioni definitivament el problema".
 

 

Participació