Conferència del terrassenc Jordi Dueso «En les adversitats hi han les oportunitats»

La conferència tindrà lloc aquest dilluns 14 de maig, a les 19h, a la sala d’actes del Centre Cultural Terrassa

Redacciót
14 de maig del 2018
Actualitzat a les 9:44h

El comunicador terrassenc Jordi Dueso Foto: Cedida


El comunicador terrassenc és el quart ponent d’aquest any del cicle de conferències 90 minuts per viure que des de fa dos anys s’imparteix cada mes al Centre Cultural. Jordi Dueso es defineix com "un motivat de les arts de comunicació, apassionat del teatre, provocador social, defensor dels drets humans i activista moral". Dueso té poca mobilitat a causa d’un accident que va patir als 17 anys i des d’aleshores s’ha enfrontat a tots els reptes que s’ha proposat: és el director del programa "La nit dels savis" de Canal Terrassa, ha escrit, dirigit i actuat en diverses obres de teatre i és membre de l'associació Prou Barreres.

La clau de l’èxit és segons ell, la motivació; "És el combustible per aconseguir fer realitat les nostres il·lusions. La resiliència és el punt de partida juntament amb l’apoderament per assolir la felicitat i el creixement personal".

Degut a la seva experiència vital afirma que les adversitats ens acompanyen en el transcurs de la vida, batzegades que ens esquerden els sentiments i ens fan aflorar el dolor. Però en aquests instants de foscor poden sorgir les oportunitats. "És el moment de prendre decisions i de descobrir el potencial que té cadascú. No siguis espectador de la vida, atreveix-te a ser protagonista! No et deixis vèncer. Lluita pel que t'apassiona i amb la motivació aconseguiràs el teu repte!" conclou en el seu text de presentació.

La conferència s’impartirà a la Sala d’Actes i l’accés és gratuït. El cicle d’aquest primer semestre de l’any conclourà l’11 de juny amb Clara Biosca, experta en medicina de salut.