Arriba la 17a edició del cicle de conferències sanitàries «Dijous de Mútua»

La primera conferència es fa dijous, 10 de maig i serà sobre alimentació saludable per evitar sobrepès i prevenir malalties

Redacciót
08 de maig del 2018
Actualitzat el 10 de maig a les 10:52h
El dijous 10 de maig s’inaugura la dissetena edició del cicle de conferències "Dijous de Mútua", sis conferències concebudes amb la idea de divulgar temes mèdics i sanitaris d’actualitat entre les quals destaquen l'alimentació, la donació de teixits, l’alletament, la diagnosi del fetge gras, la necessitat d’una ràpida actuació davant d’un ICTUS i l’Hospital d’Atenció Domiciliària (HAD). El programa d’enguany el formen un total de sis conferències que tindran lloc entre els mesos de maig i novembre. Igual que en la passada edició, totes s’esdevindran a les 18h a l’edifici docent de MútuaTerrassa.

La conferència inaugural porta per títol "Alimentació: com evitar el sobrepès i prevenir malalties" i anirà a càrrec de la Dra. Ma José Barahona, cap del servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i la Sra. Montse Ibarra, dietista-nutricionista també de l’HUMT. En el decurs de la conferència es parlarà sobre per què és tan difícil perdre pes i per què la majoria de persones tendeixen a guanyar-ne després de fer una dieta. Es detallaran quines malalties predisposen el fet de seguir una alimentació poc saludable i les que predisposen el tenir sobrepès i obesitat. Finalment, també s’explicarà quin és el concepte d ́alimentació saludable i quines estratègies cal encarar a l ́hora de voler perdre pes i mantenir-lo.