història

Es presenta un llibret de records del Barri de Can Palet

Es fa el dimecres 9 de maig a les 5 de la tarda al Centre Cívic Alcalde Morera de Terrassa

per Redacció, Terrassa | 8 de maig de 2018 a les 13:34 |
La presentació del llibret de records de Can Palet es fa el dimecres 9 de maig | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Associació El Llibre de la Vida va realitzar un taller anomenat Records de tota una Vida al Centre Cívic Alcalde Morera i en ell hi van assistir un grup de la gent gran del barri per explicar els seus records. Aquests records van ser recollits pels dinamitzadors del taller i posteriorment han estat editats en format de llibret en que a més de recollir en text els records, hi ha fotografies que els mateixos participants van aportar durant les tres jornades en que es va desenvolupar.

La presentació  del llibret "Recull de Records del Barri de Can Palet" es fa aquest dimecres 9 de maig a les 17h al Centre Cívic Alcalde Morera de Terrassa. 


El taller Records de tota una Vida és una activitat de la programació Activat +60 i consisteix en una proposta d’estimulació cognitiva que ajuda a la gent gran a recordar, de manera natural, experiències passades amb la finalitat d’ajudar a estimular la seva capacitat d’auto reconeixement alhora que contribueix a mantenir la seva identitat i a rememorar el que va passar en la seva vida. La finalitat del Taller és induir a les persones participants cap a la seva memòria emocional i propiciar-ne els records personals positius. D’aquesta manera, el que es pretén és afavorir l’àmbit psicològic, sòcio-relacional i emocional dels participants.

El llibret s’ha pogut editar i imprimir gràcies a la subvenció que l’Associació va rebre de l’Àrea de la Gent Gran de l’Ajuntament de Terrassa i a l’ajut de Gràfiques Serafí. La intenció de l’Associació és que per el proper curs aquests llibrets es popularitzin i en puguem seguir editant.

 

Participació