Detingudes dues persones per robatoris a l’aparcament de Renfe de Castellbisbal

Els agents locals també han recuperat un camió sostret el cap de setmana d’una empresa de Pallejà

Redacció
07 de maig del 2018
Actualitzat a les 18:09h
Agents de la Policia Local de Castellbisbal que fan vigilància a l’aparcament de l’estació de Renfe han detingut  dues persones per presumpte delicte de robatori amb força en interior de vehicles. La intervenció dels agents també ha permès recuperar alguns dels objectes sostrets, com ara diversos equips de música i altres efectes, que es retornaran als seus propietaris.

L’acció dels agents, que han comptat amb la col·laboració ciutadana, forma part de la vigilància diària de matí i tarda que la Policia Local fa a l’aparcament de Renfe, on ha intensificat la seva presència després que augmentessin les denúncies de persones afectades per robatoris a l’interior dels seus vehicles. L’alcalde, Joan Playà, reconeix que "des de fa temps l’Ajuntament és sensible a aquesta problemàtica i per això, a més d’incrementar la vigilància policial, s’han posat en marxa altres mesures, com ara il·luminar les zones més fosques de l’aparcament, instal·lar un servei gratuït d’estacionament segur per a bicicletes i augmentar la freqüència de pas del servei del bus urbà els dies laborables".

Els efectius de la Policia Local han recuperat un camió sostret el cap de setmana a una empresa de Pallejà. El vehicle s’ha interceptat després d’una persecució de diversos quilòmetres pel terme municipal en  què han participat tres vehicles patrulla.