El CN Terrassa es classifica per la semifinal masculina de la Lliga Premaat de waterpolo

El conjunt de Dídac Cobacho s’enfrontarà al CN Sabadell per un lloc en la gran final

08 de maig del 2018
Victòria de l’Absolut Masculí per 14 a 4 davant el CN Sant Andreu
Victòria de l’Absolut Masculí per 14 a 4 davant el CN Sant Andreu | CN Terrassa
El CN Terrassa va superar amb claredat el CN Sant Andreu (14-4) en el tercer partit de quarts de final del play-off pel títol de la Lliga Premaat Divisió d’Honor masculina de waterpolo disputat el diumenge. Després del triomf èpic assolit divendres en el segon assalt, el conjunt de Dídac Cobacho va capgirar l’eliminatòria en un matx excel·lent que va sentenciar abans del descans. Els egarencs s’enfrontaran al CN Sabadell en semifinals en una sèrie que arrencarà el proper diumenge 13 de maig a Can Llong (12.00h). El segon assalt es disputarà a Terrassa el dimecres 16 (20.30h) i, si fos necessari, el tercer i definitiu es tornaria a jugar a Sabadell el dissabte 19 (12.45h).

El CN Terrassa va protagonitzar dos períodes esplèndids que van deixar els visitants sense resposta. Amb un waterpolo fluid, intens i amb moments de brillantor, va situar un inapel·lable 11 a 2 al descans. Els de Dídac Cobacho van inaugurar el marcador en la primera acció d’atac de la mà d’Óscar Aguilar, que va batre Santís amb una vaselina subtil. Un minut després, Bernat Sanahuja, un dels destacats, va anotar el segon en superioritat numèrica, aspecte en què els egarencs es van mostrar infal·libles en el primer quart. Una nova acció en home de més culminada per Ricard Alarcón va enfilar l’electrònic fins al 3 a 0. El Sant Andreu va contenir l’allau momentàniament per mitjà de Peisson, ja que el període va finalitzar amb dues dianes terrassenques més, obra d’Oriol Rodríguez i Donat Galeev en sengles situacions de superioritat numèrica (5-1).

Els locals van continuar imparables en el segon quart. Sanahuja va ampliar la renda amb dos gols consecutius, un al contracop i l’altre des de l’extrem esquerre en home de més. Els de Dani Ballart van replicar tímidament a través de Barroso, que va batre Aguilar també en superioritat. Els cinc minuts previs al descans van esdevenir un festival egarenc que va traduir-se en un parcial de 4 a 0. Oriol Rodríguez, magnífic, en va marcar dos, un d’ells en una acció personal des de camp propi. Sanahuja, des del lateral esquerre, i Agustí Pericas, amb un revers des de la boia, van ser-ne els altres artífexs (11-2).

Els dos últims períodes van resultar estranyament plàcids després d’una eliminatòria tan intensa i equilibrada. Els de Dídac Cobacho, amb la feina feta, es van limitar a gestionar l’avantatge. Mitjan tercer quart, Tenorio va anotar la tercera diana andreuenca des del centre de l’atac, diana que els egarencs, encara voraços, van respondre amb un parcial de 3 a 0, amb Fran Sánchez, Pericas i Sergi Mora com a protagonistes (14-3). Ja en el darrer període, Tenorio, des de la boia, va col·locar el 14 a 4 definitiu.