​NacióDigital i La Fosbury signen un acord de col·laboració

La Fosbury és el mitjà especialitzat en tot l'altre esport més enllà del futbol

Redacció
08 de maig del 2018
La portada de La Fosbury
La portada de La Fosbury
NacióDigital i La Fosbury, el mitja especialitzat en tot l'altre esport més enllà del futbol, han signat un acord de col·laboració. El conveni permetrà les sinergies entre els dos diaris, l'intercanvi de continguts i ampliar els avantatges als respectius clubs de subscriptors.

La Fosbury és el mitjà –en paper i digital- de tot l’altre esport. Es tracta d'un projecte que vol omplir un buit en el mercat mediàtic català, revertint o contrapesant la situació de predomini del futbol envers la resta de disciplines esportives. En aquest sentit vol ser la mirada heterodoxa, la lectura reposada, el valor afegit i la reivindicació periodística de tots aquells esports que conformen l’imaginari col·lectiu, apreciant el matís, la diferència, els grans protagonistes i totes les petites històries.

Ara, els continguts de La Fosbury tindran un espai a NacióDigital tant a la portada com a les diverses xarxes socials del diari. L'acord, que coincideix amb l'estrena de la nova maqueta, permetrà incloure continguts de qualitat que vinculen esport amb política, història, solidaritat, superació, cultura i lluites de gènere, entre altres qüestions.

L'acord permetrà també sortejar exemplars de la revista en paper de La Fosbury entre els subscriptors de NacióDigital mentre que el diari serà mitjà col·laborador de tots els actes del Club Fosbury.