sostenibilitat

Som Energia presenta la campanya per realitzar instal·lacions fotovoltaiques en habitatges

El Grup Local de Som Energia de Terrassa presenta "Arriba l’hora de la Solar!" aquest dijous als Amics de les Arts de Terrassa

per Redacció, Terrassa | 7 de maig de 2018 a les 11:31 |
L'edifici Gaia del Campus de Terrassa ja té una planta fotovoltaica a la teulada | UPC Terrassa
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Som Energia ha posat en marxa una campanya per realitzar 100 instal·lacions fotovoltaiques d’autoproducció en habitatges de la comarca anomenada "Arriba l’hora de la Solar!" . El desenvolupament tecnològic que s’està produint en tot allò relacionat amb a l’energia solar facilita que l’autoproducció o producció domèstica d’electricitat mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques resulti ja una opció realista i viable, i econòmicament rentable. 

De fet, aquesta fórmula d’autoproducció està tenint una gran expansió en països del nord d’Europa, una expansió que encara no s’ha produït a casa nostra quan les condicions climàtiques són molt més favorables que en aquests països.

Per donar a conèixer les característiques de la campanya "Arriba l’hora de la Solar!", el Grup Local de Som Energia de Terrassa farà una presentació aquest dijous 10 de maig a les 19h als Amics de les Arts de Terrassa. L’acte és obert tant a socis i sòcies de Som Energia com a totes les persones que hi puguin estar interessades.Des de Som Energia es considera que ha arribat el moment de promoure aquesta fórmula i es posa en marxa la campanya de compra conjunta d’instal·lacions d’autoproducció solar entre els socis i sòcies de la cooperativa. D’aquesta manera es vol possibilitar que cada vegada més persones puguin accedir a produir-se la seva pròpia energia per assolir un model més distribuït i lliure. Som Energia posa al servei dels socis i sòcies de la cooperativa la seva solvència com a organització i, sobretot, la convicció que aquesta iniciativa està en sintonia amb els seus valors de sostenibilitat i economia social.
 

 

Participació