El Cor Vivaldi porta «El Cel a la Terra» a l'Auditori Municipal de Terrassa

El concert es fa aquest diumenge 6 de maig a les 18h

Redacció
04 de maig del 2018
L'Auditori Municipal de Terrassa acull, aquest diumenge 6 de maig el concert "El Cel a la Terra" del Cor Vivaldi dels petits cantors de Catalunya. El concert amb l'Arnau Farré a l'orgue i l'Oscar Boada al piano i direcció, es tocaran peces de Michael Haydn, Benjamin Britten, Johannes Brahms, Franz Schubert, Fèlix Mendelssohn. 

Des de les dues precioses aportacions de Michael Haydn, germà petit del gran Joseph Haydn, que pertanyen a les seves Vesperae pro festo Sancti Innocenti, fins la magnificència de l'obra de Felix Mendelssohn, amb els seus motets per a veus blanques op.38, escrits per a un cor de monges franceses a Roma, el programa del concert presenta la música coral més interessant que hom es pugui imaginar.

​Fundat l'any 1989 a l'Escola IPSI de Barcelona, el Cor Vivaldi ha esdevingut, al llarg dels anys, un dels pocs cors escolars, del país, amb una vida concertística pròpia. Guanyador, des de 1995 d'importants premis internacionals, participa a les temporades de l' OBC i del Gran Teatre del Liceu, on, des del 2014 al 2016 ha ofert cada any, als volts de Nadal, la cantata «Els Pastorets» d'Albert Guinovart amb llibret de Jordi Galceran.