Qollunaka Grup de Teatre estrena l'obra «Qui té por de Virginia Woolf?»

L’estrena es farà a la Sala Maria Plans de Terrassa el cap de setmana del 5 i 6 de maig

L’estrena es farà a la Sala Maria Plans el cap de setmana del 5 i 6 de maig
L’estrena es farà a la Sala Maria Plans el cap de setmana del 5 i 6 de maig | Cedida
Redacció
04 de maig del 2018
Qollunaka Grup de Teatre estrenarà la seva nova proposta teatral "Qui té por de Virginia
Woolf?", d’Edward Albee, dirigida per Eduard Garcia i Ester Batlló. L’obra està interpretada per Ester Batlló, Josep Manel Martínez "Kazo", Sergi Guillemot, Iris Sànchez i Marina Corbella. L’obra es podrà veure a la Sala Maria Plans de Terrassa (c/ de Gaudí, s/n) i els passis es faran el dissabte 5 de maig a les 18 h i a les 21.30 h i el diumenge 6 de maig a les 18 h.

L'obra de teatre escrita l’any 1962, va esdevenir una àcida crítica a l’anomenat American Way of Life, l’estil de vida americà plantejat com a paradigma de progrés i de model de societat. El text ens situa a l’interior de la vida d’un matrimoni o, més ben dit, del que queda d’ell, en el qual els retrets, el passat i la suposada poca ambició de l’un, contrasta amb les excessives aspiracions socials de l’altre. L’aparició d’una parella molt més jove a les seves vides, que està a punt de repetir els seus mateixos errors i que també és víctima dels afanys de grandesa i de les ànsies de prosperar a qualsevol preu, posarà a la parella madura formada pel George i la Marta davant del mirall de la seva pròpia existència i al caire de l’abisme.

D’aquesta manera, Qollunaka Grup de Teatre inicia una nova gira arreu de Catalunya amb aquesta obra de teatre que es podrà veure al Teatre Principal de Terrassa el 16 de juny i el proper mes d’octubre a la Fira Mediterrània de Manresa.

Qollunaka Grup de Teatre és una companyia de teatre amateur terrassenca, amb seu al Casal de Sant Pere, formada per un grup d’amics i amigues ja fa 15 anys. Al llarg de la seva trajectòria ha portat a terme diverses propostes escèniques, com les quatre edicions dels "Okupastorets", la "Balada del flautista", l’obra de temàtica castellera "Lo 3 de 9", "No ho acabo d’entendre", "Terra baixa", "Les noces de Fígaro", "Dones i secrets", "Boira", "Sota la manta", "Com ombres", "La corona d’espines" i "Tot assajant... un clàssic". La seva trajectòria ha estat reconeguda amb més d’un centenar de premis i nominacions en diferents concursos de teatre de Catalunya i el País Valencià.