S'inaugura l'exposició fotogràfica «Terrassa Fira Modernista»

Durant l'acte d'aquest divendres 4 de maig es farà el i el lliurament de premis del XI Concurs de Fotografia de la Fira Modernista

Una de les fotos premiades en el concurs fotogràfic de la Fira Modernista
Una de les fotos premiades en el concurs fotogràfic de la Fira Modernista | Ramón Colell
Redacció
04 de maig del 2018
L'Espai Fotoclub de Terrassa acull aquest divendres 4 de maig la inauguració de l'exposició fotogràfica "Terrassa Fira Modernista" a partir de les 19h a la seu al Centre Cultural. Durant l'acte es farà el  i el lliurament de premis del XI Concurs de Fotografia de la Fira Modernista.

L'exposició fotogràfica es podrà visitar del 4 al 31 de maig de 2018 i obrirà els actes de la XVI Fira Modernista de Terrassa. Aquesta exposició está composta per dues mostres fotogràfiques, per una banda les fotografies premiades al XI Concurs de fotografia de la Fira Modernista de Terrassa que després d'un visionat de les fotografíes finalistes i una votació entre els membres del Jurat
sobre les obres que les selecciondes són: la millor col·lecció fotogràfica ha estat per “La boda” de Josep Valdés, el primer premi per a  “Il.lusions a la masia Freixa” de Ramón Colell, el segon premi "Presumideta” de Toni Pardo i el tercer “Verd turquesa” de Xavier Martínez.

Per l'altra, hi haurà una col.lectiva dels membres del Fotoclub Terrassa: Josep Maria Albero, Jordi Chamagué, Francesc Iñiguez, Joan Martínez i Pep Mota. 
L'acte comptarà amb la presència del tinent d'alcalde de Cultura, Innovació i projecció de la ciutat, Amadeu Aguado, el President del Fotoclub Terrassa, Francesc Iñiguez i la gerent dinamitzadora de Ca N'Aurell Comerç i Serveis, Mariona Rierola.