Quines són les propostes per aquest dissabte a Terrassa?

La pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert actua al Centre Cultural
La pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert actua al Centre Cultural | Cedida
Redacció
05 de maig del 2018
Aquest dissabte 5 de maig Terrassa compta amb diverses propostes culturals, us en destaquem algunes:

Circ Raluy
Plaça Nova de Terrassa
Un any més, el Circ Raluy serà una de les propostes més atractives de la Fira Modernista de Terrassa. L'emblemàtic circ-museu ja està instal·lat a la plaça Nova i ja és habitual veure com alguns ciutadans s'hi apropen per fer-se fotos. Aquest divendres comencen els espectacles, que s'allargaran fins al 13 de maig.

Exposició de ceràmiques d'Anna Güell
Centre Cultural, rambla d'Ègara 340
La mostra es podrà veure i adquirir l’obra d’aquesta artista del 3 al 27 de maig. El paral·lelisme entre el procés gastronòmic de cuinar amb la pràctica de l’art, em serveix per explicar el paper que té la inquietud artística en el procés creatiu.

Escenes Locals
Fins el 24 de juny hi haurà eeatre de primera categoria a tots els districtes i barris obert a tothom.
Teatre de primera categoria a tots els districtes i barris obert a tothom: aquesta és la fórmula del programa Escenes Locals, que arriba a la seva 12a edició amb noves propostes de muntatges teatrals d'alta qualitat i molt atractives.

«Pitch Prodis&Putt»
Els dies 4, 5 i 6 de maig al Vallès Golf
En benefici dels drets de les persones amb discapacitats. El Vallès Golf, juntament amb Prodis, celebra un any més aquest torneig benèfic amb l'objectiu de recaptar fons per a les 340 persones amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral i malaltia mental ateses als tallers i habitatges.

La Biblioteca Central celebra 20 anys
Passeig de les Lletres
Els propers dies 3, 4 i 5 de maig, la Biblioteca Central de Terrassa (BCT) acollirà un ampli programa d'activitats per commemorar el vintè aniversari de la seva inauguració. Els actes de celebració comptaran amb representacions teatrals, concerts, narracions, contes i concursos, entre moltes altres activitats. Al llarg d'aquests 20 anys d'història, la Biblioteca Central de Terrassa s'ha convertit en un dels equipaments municipals més utilitzats per la ciutadania.

Exposició "Els tresors de la Seu d'Ègara"
Castell Cartoixa de Terrassa
L’exposició està formada per una vintena de plafons amb imatges del conjunt monumental acompanyades de textos explicatius que ajuden els visitants a conèixer la història i l’evolució d’un dels elements arquitectònics i patrimonials més importants, singulars i representatius de Terrassa, de Catalunya i d’Europa.

Visita guiada a la Masia Freixa
Oficina de turisme, plaça de Josep Freixa i Argemí, 11, a les 12h, gratuït
Es tracta d'una visita guiada pels racons d'aquest emblemàtic edifici de la nostra ciutat, situat al Parc de Sant Jordi. Els visitants podran conèixer de primera mà tot el que encara conserva aquesta casa modernista. 

Actuació de la pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert
Centre Cultural, rambla d'Ègara 340, a les 16h ia les 18.30h. Entrades exhaurides
Les cançons de la Dàmaris es reprodueixen diàriament a les escoles i a les cases, on nens
i nenes les canten i les gaudeixen. En aquesta ocasió, la coneguda pedagoga estarà
acompanyada a l’escenari de músics i coristes. L’experiència d’aquest concert dóna
l’oportunitat de viure els efectes positius de cantar junts i en família. Des del seu primer
disc Totsona!, un referent per l’educació musical al nostre país, Dàmaris Gelabert ha
escrit més de 150 cançons, la major part d’elles, editades en els seus 16 discos i 2 DVDs.

Pentagroove Npalet Project
Nova Jazz Cava, passatge Tete Montoliu a les 22:30h
La cantant vallesana Núria Palet lidera un quintet en el qual figuren alguns dels seus col.laboradors habituals. Qualitat instrumental i complicitat en un repertori on no hi falta el groove, el soul, la bossanova i els ritmes contagiosos. Estrenat en el marc del Festival de Jazz Terrassa com a concert de cloenda de 36ª edició l'any 2016, els Pentagroove NPalet Project ofereixen una bona dosi d'energia i ganes de fer ballar al públic.