Castellbisbal eliminarà la zona blava i l'aparcament serà gratuït

El ple ha aprovat per unanimitat la proposta i es farà efectiva a partir de la tardor | Es canviaran alguns aparcaments per l’anomenada zona taronja

La zona blava desapareixerà a la tardor.
La zona blava desapareixerà a la tardor. | Arxiu
Redacció
03 de maig del 2018
Actualitzat el 04 de maig a les 12:24h
A partir d'aquesta tardor els castellbisbalencs i castellbisbalenques ja no hauran de pagar per aparcar al municipi. Una proposta del grup municipal del PSC ha rebut el suport de tots els grups polítics i s'ha aprovat per unanimitat al ple del mes d'abril. La supressió de la zona blava al nucli urbà arribarà aquesta tardor, un cop finalitzi el contracte vigent amb l'empresa licitada.

El PSC de Castellbisbal ha mostrat la seva satisfacció per l'aprovació d'aquesta proposta, ja que consideren que "el municipi té una problemàtica d'aparcament molt concreta, caracteritzada per una demanda rotacional de dia i més estacional de nit pel caràcter residencial del poble".

El passat mes de març el Govern municipal va posar en funcionament un total de 24 places d'aparcament de la denominada "zona taronja", una zona d'aparcament limitat gratuïta. Ara està previst que algunes de les places d'aparcament que actualment formen part de la zona blava, també es converteixin en zona taronja, que garanteixi la rotació de l'aparcament de vehicles en zones properes al centre del nucli urbà o bé zones amb una presència destacada de comerç i serveis.