El Circ Raluy torna a la plaça Nova de Terrassa

El nou circ de Lluís Raluy continua apostant pel classicisme i la modernitat | L'estrena tindrà lloc aquest divendres i les funcions s'allargaran fins al 13 de maig

Cric Raluy a la plaça Nova de Terrassa fins el 13 de maig
Cric Raluy a la plaça Nova de Terrassa fins el 13 de maig | Anna Mira
Redacció
04 de maig del 2018
Un any més, el Circ Raluy serà una de les propostes més atractives de la Fira Modernista de Terrassa. L'emblemàtic circ-museu ja està instal·lat a la plaça Nova i ja és habitual veure com alguns ciutadans s'hi apropen per fer-se fotos. Aquest divendres comencen els espectacles, que s'allargaran fins al 13 de maig.

El Circ Raluy Legacy arriba a Terrassa amb un espectacle que combina la tradició i l'esperit de l'autèntic circ amb les últimes innovacions tècniques i una posta en escena molt acurada. Un Show que com diu el seu claim és un espectacle pera adults que cap nen hauria de perdre's. Amb la seva aposta pel classicisme i la modernitat, el Circ Raluy posa de manifest la devoció familiar per mantenir en evolució una tradició que ja porta cinc generacions. L'espectacle compta amb un elenc d'artistes internacionals amb actuacions que han s'han presentat a les pistes de més reputació del mon.
 
El Circ Raluy combina la senya d'identitat que acompanya a la família des del seu inici, com les seves caravanes de principis de segle o l'Hotel amb rodes amb una línia més avantguardista que es reflecteix tant a les actuacions que s'incorporen com en les múltiples formes de viure, l'experiència circense.

 

El Circ Raluy Legacy estarà a Terrassa de l'11 al 21 de maig. Foto: C.R.