Un ferit greu en un accident de trànsit a l'avinguda de Josep Tarradelles

Una forta col·lisió va fer bolcar un dels vehicles i el seu conductor va quedar atrapat a dintre

Redacció
02 de maig del 2018
Actualitzat a les 15:31h
Cap a les 19 h de dilluns, el 112 va informar la Policia Municipal d’un accident de trànsit a la cruïlla de l’avinguda de Josep Tarradelles amb el carrer de la Hispanitat, en el que hi havia un conductor ferit greu. El 112 va activar el SEM. Una patrulla va acudir al lloc on s’havia produït una forta col·lisió entre dos vehicles, un dels quals havia bolcat i el seu conductor havia quedat atrapat a dintre.

Els agents van tallar un carril de la via i van regular el trànsit per atendre al conductor ferit. Es va donar avís a Egarvia per retirar els vehicles del mig de la calçada, i a Bombers per tal d’alliberar al conductor, que presentava ferides importants.

Els Bombers van alliberar al conductor atrapat i el SEM el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, on va ingressar a la UCI amb pronòstic greu. Els vehicles van ser retirats del mig de la via i es va poder restablir el trànsit. El agents van agafar les dades dels fets i dels testimonis per realitzar l’informe tècnic d’accidents.