Avui les familiars dels presos i exiliats terrassencs, a l'Àgora ciutadana del Parc dels Catalans

Meritxell Lluís, regidora del PDECat a Terrassa i dona de Josep Rull i Alba Puig, filla del conseller Lluís Puig

Cel·la dels presos polítics al Parc dels Catalans
Cel·la dels presos polítics al Parc dels Catalans | Anna Mira
Redacció
02 de maig del 2018
Actualitzat a les 16:16h
Des del divendres 29 d'abril el Parc dels Catalans s'ha convertit en l'espai groc de la ciutat, una gran Àgora ciutadana per la República. Una zona impulsada per l'ANC de Terrassa i els CDR de la ciutat per defensar la democràcia, la llibertat o els drets individuals i col·lectius. Aquest dimecres 2 de maig és el torn dels parlaments de les familiars dels presos i exiliats terrassencs de la mà de Meritxell Lluís, regidora del PDECat a Terrassa i dona de Josep Rull i Alba Puig, filla del conseller Lluís Puig. 

Abans, també hi ha previst un taller d'estratègies comunicatives efectives d'11h a 13h. A partir de les 17h hi ha l'acte "Nous republicans", a les 18h un debat sobre "Models de sobirania. Debat i decisió sobre el model que necessita Terrassa". Serà a partir de les 20h quan parlaran les familiars de Rull i Puig. Finalment, a partir de les 21h hi haurà el concert de Svetlana i Black is black, punk-rock clàssic, jazz i soul vallesà. 

A més a més hi ha la presó itinerant, una cel·la que reprodueix l'espai en el qual els presos polítics han de passar la major part del seu dia i que qui ho vulgui podrà tancar-se durant dues hores. Fins el 4 de maig hi ha organitzats debats, xerrades i tallers pensats per a construir la República i alhora per resistir pacíficament a la repressió de l'aplicació del 155 que acusen que "serveix d'excusa per acusar-nos de terrorisme, sedició, rebel·lió o malversació", perquè els terrassencs i terrassenques que ho desitgin puguin compartir aquest espai crític amb la situació actual. 
 

Cel·la dels presos polítics al Parc dels Catalans Foto: Anna Mira

 

Programa de l'Àgora Ciutadana Foto: Cedida