obres

Les obres de la cruïlla de la carretera de l’Estació de Castellbisbal començaran al maig

Els treballs de millora d’aquesta intersecció tindran una durada de tres mesos

per Redacció, Castellbisbal, 5 de maig de 2018 a les 14:00 |
Cruïlla de la carretera de l’Estació amb el carrer de l’Estació | Aleix Mateu Falguera
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A finals del mes de maig, s’iniciaran les obres de la cruïlla de la carretera de l’Estació (BV 1501) amb el carrer de l’Estació. Els treballs de millora d’aquesta intersecció tindran una durada de tres mesos i aniran a càrrec de l’empresa Agustí y Masoliver, SA. Amb la remodelació d’aquesta cruïlla es culminarà un projecte molt esperat pels veïns del poble i que l’Ajuntament ha defensat davant de la Diputació des de l’inici d’aquest mandat i amb uns objectius molt clars: augmentar la seguretat, reduir la velocitat de pas dels vehicles i millorar la visibilitat i la il·luminació del lloc.

La Diputació proposa construir un tercer carril central d’espera que permetrà que els vehicles procedents de la rotonda del cementiri que vulguin accedir al nucli urbà puguin fer els girs a l’esquerra amb major seguretat. Per fer aquest tercer carril s’ampliarà el marge dret de la carretera, en sentit Sant Andreu de la Barca. Segons el projecte, seran unes obres que no requeriran gaires moviments de terres i que quedaran ben integrades en el conjunt. El cost total d’aquesta intervenció serà de 229.779 euros: un import que assumirà, íntegrament, la Diputació de Barcelona.

 

 
 

 

Participació