Inauguració de l'exposició de ceràmiques d'Anna Güell

Es fa aquest dijous a les 19h a l'Espai La Galeria del Centre Cultural de Terrassa

per Redacció , t, 2 de maig de 2018 a les 16:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'espai La Galeria del Centre Cultural acull aquest dijous 3 de maig la inauguració de l'exposició d'Anna Güell titulada "Mar i Terra". Una mostra d'escultures amb acabats ceràmics i gravats. La inauguració es fa a les 19h i a més de la presència de l'artista comptarà amb música en directe amb Jofre Alemany (saxo tenor), Roc Alemany (violí) , Ponç Alemany (trompeta), Emma Serrasolses (violoncel) i Jana Serrasolses (Ukelele).

La mostra es podrà veure i adquirir l’obra d’aquesta artista del 3 al 27 de maig. El paral·lelisme entre el procés gastronòmic de cuinar amb la pràctica de l’art, em serveix per explicar el paper que té la inquietud artística en el procés creatiu. Per aquest viarany camina l’Anna Güell: no defalleix en la cerca de materials, tècniques i estratègies que li serveixin per expressar-se artísticament. A cada passa que dona, hi afegeix la càrrega de l’experiència obtinguda a través de la pràctica i l’adquisició del coneixement polivalent. Els seus treballs recullen la saviesa d’utilitzar recursos pluridisciplinaris i podem entreveure el recorregut viscut a través del temps, les seves decisions i la inquietud de qui humilment reconeix que mai en sap prou.

 

Participació