Govern i regidors visiten el resultat de les obres a la Ronda de Ponent

El projecte ha consistit en l’aplicació de diferents solucions per a la protecció dels talussos, la millora de la seguretat del trànsit i d’alguns carrers i espais de vianants

Redacció
02 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:34h

Visita del govern i regidors a les obres de la Ronda de Ponent Foto: Ajuntament de Terrassa

El passat dilluns 19 de març, la Ronda de Ponent va recuperar els dos sentits de circulació amb la reobertura total del trànsit rodat. Les obres d’aquest projecte, executades en fases, van començar el 22 de maig, en el tram comprès entre els carrers d’Eugeni d’Ors i de Joan d’Àustria. El projecte, amb un pressupost total d’1,6 milions d’euros, ha consistit en l’aplicació de diferents solucions per a la protecció dels talussos; la implantació de sistemes de contenció; la millora de la seguretat del trànsit; i també la urbanització i millora d’alguns carrers i espais de vianants.


L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, acompanyat del tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol; i representants de grups municipals han visitat el tram on s’han fet les obres d’estabilització dels marges de la Ronda de Ponent amb la riera de Palau, entre l’avinguda de l’Abat Marcet i el pont del Ferrocarril. Al recorregut també han assistit representants de les associacions veïnals dels barris afectats per les obres.