L'equip veterà femení del Club Tennis Taula Els Amics ha obtingut tres medalles als campionats estatals

Els campionats estatals de veterans es van celebrar a Altea del 28 d’abril a l’1 de maig

Podi amb el Club Tennis Taula Els Amics Terrassa als campionats estatals
Podi amb el Club Tennis Taula Els Amics Terrassa als campionats estatals | Cedida
05 de maig del 2018
L’equip veterà femení del Club Tennis Taula Els Amics Terrassa ha obtingut uns grans resultats
als campionats estatals de veterans celebrats a Altea del 28 d’abril a l’1 de maig. El diumenge Maria Serres i Roser Vilà, sota la direcció tècnica de Jorge Miguel, van guanyar la medalla de bronze en la modalitat d’equips. L’equip terrassenc accedia a seminifinals i obtenia medalla després de superar a l’equip del Congrés de Barcelona per un clar 3 a 0. A semifinals perdien contra el Club Natació Sabadell per un ajustat 3 a 2. A la final el CN Sabadell va guanyar per 3 a 1 al Linares, que venia de superar el Valladolid per 3 a 2.

En la jornada de dimarts de les fases finals d’individuals i dobles, Serres i Vilà quedaven sotscampiones en dobles. Accedien a la semifinal guanyant 3 a 0 a Narvaez i Picatoste d’Andalusia, obtenint la plaça per a la final després de superar a Mañè (Catalunya) i Vintila (Castellà i Lleó) per un ajustat 3 a 2. A la final van perdre per 3 a 0 contra les germanes Weisz del Club Natació Sabadell, equip guanyador de les diferents modalitats de competició femenina, i no van poder revalidar el títol aconseguit a Valls l’any passat. Roser Vilà va alçar-se amb la tercera posició i medalla de bronze en la modalitat individual de majors de quaranta anys.

A quarts de final va superar la seva companya d’equip Maria Serres i a semifinals va ser derrotada per Mònica Weisz per 3 a 2, que a la final va superar 3 a 0 a Glòria Panadero. En dobles mixtes, Maria Serres i Jorgue Miguel aconseguiren arribar a quarts de final, on van caure contra Amaya (Canaries) i Vintila (Castella i Lleò) per 3 a 1.

Aquests resultats de Serres i Vilà suposen un altre gran èxit de la secció femenina de l’entitat
terrassenca. Referents d’una secció que inclou nenes i dones palistes dels 4 al 60 anys, el seu
dur treball i ambicions es veuen fortament condicionades per la no disposició d’un local amb
taules fixes. Juntament amb la recent permanència de l’equip masculí sénior per deu anys
consecutius a primera estatals, els èxits de les veteranes argumenten de manera inequívoca la
necessitat d’ajuda per part de l’ajuntament per revertir la precària situació en què es troba
l’entitat terrassenca de tennis de taula.