Matadepera celebra la festa del reciclatge

Se celebra el dissabte 5 de maig amb activitats i jocs per a fomentar el reciclatge de les escombraries

Redacció
03 de maig del 2018
Actualitzat a les 19:54h

El proper cap de setmana, Matadepera celebra una nova Festa del Reciclatge que la regidoria de Medi Ambient organitza per commemorar el dia en què es va posar en marxa la recollida selectiva d’escombraries (el 5 de maig de 2005). La tretzena edició arriba en un moment quan Matadepera destaca per ser el municipi que més recicla d’arreu del país.

En aquesta ocasió, la festa tindrà lloc el mateix dissabte dia 5 de maig a la Plaça de Cal Baldiró i hi haurà diverses activitats programades. A partir de les 10h es farà un taller gratuït "cuina de reaprofitament", a càrrec de "les Arrels". A les 12.30h els assistents podran gaudir d'un concert de la Banda de Matadepera. També està previst un taller de reciclatge de jardineria amb els Amics del Pessebre de Matadepera, un taller de mandales amb llavors i elements naturals, i jocs infantils de participació construïts amb materials recuperats, amb Guixot de 8 .

També hi haurà un Mercat d’Intercanvi i de segona mà amb participació gratuïta, un Punt d’Informació Gratuïta sobre recollida selectiva i compostadors amb lliurament de material per afavorir la recollida selectiva, un joc de Reciclatge per ensenyar als nens i nenes a reciclar, i un punt d’informació de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental , amb un cotxe elèctric on s’informarà del projecte "Som mobilitat".