El Parc dels Catalans es converteix en una gran Àgora ciutadana de la República

Del 28 d'abril al 4 de maig es faran activitats per a tota la família i hi haurà la presó itinerant

Cel·la dels presos polítics que es posarà al Parc dels Catalans
Cel·la dels presos polítics que es posarà al Parc dels Catalans | Cedida
Redacció
27 d'abril del 2018
El Parc dels Catalans serà a partir d'aquest divendres 28 d'abril en una gran Àgora ciutadana per la República, el què s'ha anomenat l'espai groc de la ciutat. Una zona impulsada per l'ANC de Terrassa i els CDR de la ciutat per defensar la democràcia, la llibertat o els drets individuals i col·lectius. Ho faran a través de debats, xerrades i tallers pensats per a construir la República i alhora per resistir pacíficament a la repressió de l'aplicació del 155 que acusen que "serveix d'excusa per acusar-nos de terrorisme, sedició, rebel·lió o malversació". 

A més a més hi haurà la presó itinerant, una cel·la que reprodueix l'espai en el qual els presos polítics han de passar la major part del seu dia i que qui ho vulgui podrà tancar-se durant dues hores. També hi ha previst un gran dinar popular l'1 de maig coincidint amb el Dia del Treball. 

Fins al dia 4 de maig es faran diverses activitats lúdiques, infantils, concerts, contes i poemes per què els terrassencs i terrassenques que ho desitgin puguin compartir aquest espai crític amb la situació actual.