La CUP acusa el govern local de la «falta de voluntat» per promoure la votació de concerts de Festa Major

Asseguren que han insistit fins a catorze vegades a la regidoria de Cultura perquè posi en marxa la prova pilot

Redacció
01 de maig del 2018

La CUP lamenta la negativa de la regidoria de Cultura per posar en marxa una prova pilot per poder votar un dels concerts de Festa Major de 2018, concretament, el de dissabte a la nit al Parc dels Catalans. Segons els cupaires la resposta de Cultura és que "ara és impossible tirar endavant la prova pilot per manca de temps. Vàrem perdre les gairebé tres setmanes en què teniem alguna possibilitat de posar-ho en marxa perquè vau trigar a respondre". En aquest sentit el membre de la CUP, Ander Zurimendi, ha expressat que "ja han passat onze mesos d'ençà que Jordi Flores, llavors regidor de Cultura, anunciés en sessió de Ple la celebració d'aquesta votació ciutadana".

Per aquest motiu els cupaires afegeixen que "si finalment no posen en marxa la prova pilot, serà exclusivament culpa seva" ja que insisteixen que han demanat fins a catorze vegades que posés en marxa algun sistema de Participació Ciutadana de cara als concerts de Festa Major.

Així doncs segons la CUP "aquest procés ha estat un sense-sentit general. Si no volien fer aquesta prova, tenien la majoria política per rebutjar-la. Si no haguessin fet cap anunci sobre Proves Pilot, el tema hagués mort mediàticament. En canvi, amb l’anunci de la prova i el seu subsegüent incompliment, no han fet més que allargar la polèmica".