Terrassa ofereix 1.800 places als casals d'estiu

El període d’inscripció comença el 5 de maig

Redacció
30 d'abril del 2018
L’Ajuntament de Terrassa i les entitats de lleure de la ciutat oferiran aquest estiu un total de 22 casals distribuïts per diferents barris de la ciutat. Enguany, l’oferta supera les 1.800 places per a infants i joves d’arreu de la ciutat, que han de tenir com a mínim 3 anys (P-3 acabat). L’edat màxima depèn del casal i oscil·la entre els 12 i els 17 anys. Els casals començaran el dilluns 25 de juny i la data de finalització varia en funció de la durada de cada casal. 

Al web del servei de joventut trobareu el llistat complet de casals i tota la informació relacionada: calendari, edats, lloc on es farà, entitat que l’organitza, si inclou o no servei de menjador, quotes i lloc, dates i horaris d’inscripció. Com l’any passat, aquesta informació també és accessible a través del codi QR que s’ha insertat als cartells de difusió dels casals que ha editat l’Ajuntament de Terrassa i s’han distribuït per les escoles i equipaments municipals de tota la ciutat. 

Com cada any, entitats i Ajuntament han acordat un centre d’interès que serà comú als 22 casals. En aquesta ocasió aquest serà "Sense fronteres". Cada entitat adaptarà a la seva manera aquest tema i farà el seu propi eix d’animació a partir d’una ambientació específica i amb un fil conductor que permeti als infants anar seguint una història durant els dies del
casal.