Arriba l'onzè «Pitch Prodis&Putt», en benefici dels drets de les persones amb discapacitat

Es farà els dies 4, 5 i 6 de maig al Vallès Golf

Prodis celebrarà l'11è Pitch & Putt
Prodis celebrarà l'11è Pitch & Putt | Prodis
Redacció
01 de maig del 2018
Els propers dies 4, 5 i 6 de maig tindrà lloc al Vallès Golf el Torneig l'onzena edició  del "Pitch Prodis&Putt" en benefici dels drets de les persones amb discapacitats. El Vallès Golf, juntament amb Prodis, celebra un any més aquest torneig benèfic amb l’objectiu de recaptar fons per a les 340 persones amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral i malaltia mental ateses als tallers i habitatges.

La celebració tindrà lloc al llarg de tot el cap de setmana, des del divendres fins al diumenge. La clausura es realitzarà el diumenge, a les 18 h, amb el repartiment de premis i el sorteig d’una samarreta del Barça. Les inscripcions es poden fer directament al Vallès Golf, ubicat al Camí dels Plans de Bonvilar, 6, de Terrassa, o trucant al 93 725 99 98. Prodis és l’única entitat de Terrassa que assumeix l’atenció integral a la persona amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral  i malaltia mental. 

L’organització del torneig és possible gràcies al patrocini de les tres empreses terrassenques Lamp, Circutor i Vinyals. També hi col·laboren un seguit de comerços de Terrassa, que hi aporten productes de les seves botigues com a regals per als participants al torneig.