Castellbisbal

Castellbisbal posa fil a l'agulla per construir el centre de serveis integrals per a la gent gran

L'objectiu és que pugui ser un centre a banda de residència, ofereixi serveis com el de fisioteràpia o podologia, entre d'altres

per Redacció, Castellbisbal | 28 d'abril de 2018 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Castellbisbal engega els tràmits per fer possible la construcció d’un centre integral de serveis per a la gent gran. Ho ha fet amb l'adjudicació del contracte per a la redacció del primer dels dos estudis que fan falta. Aquest primer treball serà una anàlisi demogràfica i de necessitats del municipi en la qual es concretaran, entre d’altres, els usuaris potencials d’aquest centre o l’oferta de recursos assistencials que s’hi podrien oferir. A més, s’hi contemplarà quines són les necessitats, preferències i expectatives de la gent gran i dels seus familiars.

La previsió inicial és que aquest treball estigui enllestit després de l’estiu i, un cop rebut, el consistori podrà avançar en el projecte del centre integral de serveis per a la Gent Gran iniciant els tràmits per fer el segon estudi previ abans de construir aquest equipament: la redacció d’un pla per concretar-ne la viabilitat i definir-ne les possibles ubicacions. L’equip de govern preveu que aquest segon treball estarà contractat abans de finalitzar aquest any. 


La proposta de l’Ajuntament per crear un Centre integral de serveis per a la gent gran va més enllà de la idea d’una residència, ja que contempla que s’hi pugui oferir un ampli catàleg de serveis com poden ser fisioteràpia o podologia i, en general, tots aquells que puguin ser d’interès per a la gent gran.
 

 

Participació