Els Terrassa Reds es proclamen campions de Catalunya

Els Reds sumen el seu tercer títol al palmarès dels Reds

Els Terrassa Reds guanyen la Lliga Catalana
Els Terrassa Reds guanyen la Lliga Catalana | Toni Miquel Oliva
25 d'abril del 2018
Els Terrassa Reds s'han proclamat campions de la XXX Lliga Catalana de Futbol Americà Sènior davant dels Barberà Rookies en un camp de Can Boada ple a vessar. Una tarda primaveral, dos equips preparats per lluitar pel títol i un ambient festiu amb dues aficions bolcades amb els seus equips van ser els ingredients d’aquesta gran final.

Els Rookies van començar atacant però es van trobar davant una defensa dels Reds que va estar majestuosa durant tot el partit posant innumerables problemes al quarterback de Barberà, Pedro Gandarillas. L’atac dels Reds i una jugada d’execució mil·limètrica entre el quarterback dels Reds Cesc Garcia i el receptor Albert Martínez posava el primer touchdown del partit. El punt extra posava el marcador 7 a 0 pels terrassencs nomes començar el partit, un resultat que queia com un gerro d’aigua freda en les files dels de Barberà. L’atac dels Rookies seguia amb molts problemes però la seva defensa s’encarregava de mantenir a l’equip amb opcions.

La segona part va seguir la mateixa tònica, i s'arribava a l'últim quart amb el marcadro 16 a 0. Finalment els Rookies aconseguien l'anotació que amb l’extra de 2 punts suposava el 19 a 8 definitiu. El camp va esclatar d’alegria amb el xiulet final del partit que convertia als Reds en els campions que sumen el seu tercer títol al palmarès dels Reds.