Neix l'«Euncet Digital Day», una jornada de màrqueting i emprenedoria

Es farà per primera vegada el dia 15 de maig i té per objectiu ser una jornada de referència entre estudiants, emprenedors i professionals

Redacció
01 de maig del 2018
Actualitzat el 02 de maig a les 10:01h
576_1366196127jardins
576_1366196127jardins
El proper dimarts 15 de maig l’Euncet Business School, centre adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya, organitzarà la primera edició de l’"Euncet Digital Day", que neix amb la voluntat de consolidar-se com una jornada de referència entre estudiants, emprenedors i professionals. L’Euncet Digital Day és un esdeveniment de màrqueting i emprenedoria que té com objectiu ser un punt de trobada entre els estudiants i professionals del món digital, especialment, del màrqueting i del Digital Business. Estructurat en dues parts, l’Euncet Digital Day s’emmarca dins de la voluntat de l’Euncet de potenciar el vincle amb les empreses i intercanviar coneixement de valor.

En aquesta primera edició, es comptarà amb ponents i empreses de primer nivell i serà moderada per la presidenta d’Euncet Alumni, la Sra. Laia Morales. "Univers start-ups", a càrrec del Sr. Pere Condom, director del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya; "Transformació digital de Nestlé", a càrrec del Sr. Diego Barroso, Digital Transformation Product Manager a Nestlé; "Estratègia i creativitat digital", a càrrec del Sr. Alvaro Malmierca, Digital Manager a Cola Cao i Nocilla; "Banc Sabadell: com estar on tu estàs?", a càrrec del Sr. Xavier Gassó, director de Presència Digital - Màrqueting a Banc Sabadell; "Els 10 punts importants per una bona transformació digital", a càrrec del Sr. Lluís Serra, CEO i fundador de Lluís Serra Training Group; Com rendibilitzar el màrqueting d’influencers a les xarxes socials i a les plataformes?", a càrrec de la Sra. Rafaela Almeida, CEO i fundadora de l'agència BlaNZ Marketing; "SEO: com construir la nostra carrera2 professional al voltant dels cercadors", a càrrec del Sr. Esteve Castells, SEO Specialist a Softonic.

La jornada es realitzarà de 9.00 a 13.00 h a les instal·lacions de l’Euncet Business School de Terrassa. L’assistència serà gratuïta, però les places s’atorgaran per ordre d’inscripció.