Alumnes de l'Escola d'Art i Disseny participen del projecte de remodelació de l'accés del Parc Audiovisual

El Parc Audiovisual acull l'exposició de maquetes i resum de projectes presentats pels alumnes

Redacció
28 d'abril del 2018

Alumens de l'Escola d'Art i Disseny Foto: Cedida


El vestíbul de l'Edifici Nord del Parc Audiovisual acull aquestes setmanes l'exposició de maquetes i resum de projectes presentats pels alumnes 2n any del Grau Espais Interiors de l'Escola Municipal Art i disseny de Terrassa. Aquesta mostra és el resultat de la crida que des del Parc Audiovisual es va fer per tal de demanar propostes per redissenyar l'entrada principal del Parc.

Tot i que l'implementació del projecte guanyador està previst pels anys vinents, la gran acollida per part de professors i alumnes ha permès la conclusió d'aquesta primera part del projecte: consulta, realització i l'elecció del projecte guanyador. Els treballs dels alumnes seran material avaluable de curs, permetent així una doble funció dels projectes presentats. Un total de 10 alumnes, repartits en 5 grups de dos coordinats pels seus professors van participar oferint interessants propostes. 

L’experiència ha servit igualment per apropar a l’estudiant i futur dissenyador/a a una institució de gran interès i creativitat, com és el Parc Audiovisual de Catalunya i les seves activitats, ja siguin el cinema o les produccions televisives, en les quals el disseny sempre ha d’aportar una part substancial del resultat final.