Dur càstig a Jordi Sànchez per gravar un missatge per a la campanya

L'expresident de l'ANC estarà reclòs un mes 18 hores a la cel·la, serà canviat de mòdul i no es podrà comunicar durant sis mesos amb la persona que va enregistar l'àudio

Jordi Sànchez, en un míting de Junts per Catalunya
Jordi Sànchez, en un míting de Junts per Catalunya | Junts per Catalunya
Redacció
24 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:06h
Càstig sever a Jordi Sànchez per participar en la campanya del 21-D. L'expresident de l'ANC va gravar un àudio des de la presó que es va emetre durant l'acte central de campanya de Junts per Catalunya (JxCat). Aquest dimarts, a través de Twitter, el mateix número dos de la candidatura de Carles Puigdemont ha fet públic el càstig que li han aplicat a Soto del Real.

Sànchez ha estat castigat amb mig any d'incomunicació amb Nuri Guillaumes, la persona que va enregistrar la conversa, un canvi de mòdul i, a part, haurà de passar 18 hores diàries durant tot un mes tancat a la cel·la. No és la primera vegada que l'expresident de l'Assemblea ha de fer front a represàlies en el centre penitenciari. L'advocat, Jordi Pina, ja va denunciar que l'havien canviat de mòdul durant la campanya electoral i Elsa Artadi va assegurar que, ni l'equip de campanya ni la seva família, va poder parlar amb Sànchez durant aquell temps.