Quines són les propostes per aquest diumenge a Terrassa?

Redacció
29 d'abril del 2018
La Masia Freixa acollirà el primer tast de Caves per Parelles de Terrassa
La Masia Freixa acollirà el primer tast de Caves per Parelles de Terrassa | Arxiu
Aquest diumenge 29 d'abril Terrassa compta amb diverses propostes culturals, us en destaquem algunes:

Jornades de barri a Ca n'Anglada
La plaça de Ca n'Anglada, a partir de les 10h
El barri de Ca n'Anglada surt al carrer en unes jornades que comptaran amb diverses parades de les associacions i els comerços del barri, mostres de zumba, boxe o full contact i també una xerrada a càrrec de la coordinadora estatal del col·lectiu Sin Vivienda. 

Àgora Ciutadana 
Parc dels Catalans, fins el 4 de maig
El Parc dels Catalans serà a partir d'aquest divendres 28 d'abril en una gran Àgora ciutadana per la República, el què s'ha anomenat l'espai groc de la ciutat. Una zona impulsada per l'ANC de Terrassa i els CDR de la ciutat per defensar la democràcia, la llibertat o els drets individuals i col·lectius. Ho faran a través de debats, xerrades i tallers pensats per a construir la República i alhora per resistir pacíficament a la repressió de l'aplicació del 155 que acusen que "serveix d'excusa per acusar-nos de terrorisme, sedició, rebel·lió o malversació".

Visita guiada a la Masia Freixa
Oficina de turisme, plaça de Josep Freixa i Argemí, 11, a les 12h, gratuït
Es tracta d'una visita guiada pels racons d'aquest emblemàtic edifici de la nostra ciutat, situat al Parc de Sant Jordi. Els visitants podran conèixer de primera mà tot el que encara conserva aquesta casa modernista. 

Vermut musical 
Bau House, avinguda de Jacquard, 1 a les 12.30h, taquilla inversa
Black is back (Acoustic Amy Winehouse). Black is Back és un trio acústic de cançons d'Amy Winehouse. Format per Aurora Coca (Veu), Berta Massot (Teclat) i Pau Gurpegui (Percussió i Guitarra). 

Exposició "Els tresors de la Seu d'Ègara"
Castell Cartoixa de Terrassa
L’exposició està formada per una vintena de plafons amb imatges del conjunt monumental acompanyades de textos explicatius que ajuden els visitants a conèixer la història i l’evolució d’un dels elements arquitectònics i patrimonials més importants, singulars i representatius de Terrassa, de Catalunya i d’Europa.

Teatre "L'amor venia en taxi"
Teatre de la Parroquia de SanT Cristòfor de Ca n'Anglada, a les 18.30h, gratuït 
Comèdia romàntica protagonitzada pel grup teatral egarenc i per a tots els públic.