El Club BMX Terrassa aconsegueix dotze podis a la Lliga Catalana

La competició s'ha fet a Mataró

Corredors durant la Lliga Catalana BMX
Corredors durant la Lliga Catalana BMX | Cedida
23 d'abril del 2018
Els corredors de BMX Terrassa han aconseguit un total de dotze podis a la quarta prova de la 14a Lliga Catalana de BMX, celebrada al circuit municipal de Mataró. En total van participar 140 corredors, dels quals 34 pilots eren terrassencs, que van destacar en nou de les onze categories que formen la Lliga.

Tres corredors BMX Terrassa lideren les seves categories després dels resultats obtinguts en aquesta prova. Marcos Herencia, lidera el grup de nois 5-6 anys després d'aconseguir un altra victòria; Maria Herencia és 2a classificada en fèmines de 10 anys i menys i  Asier Moya obté al 3r lloc del podi en nois de 7-8 anys. Dos corredors de casa, Dani Romera i Sergio Morillo actual líder, van ocupar la 2a i 3a plaça del podi de la categoria nois 9 i 10 anys. Nerea Arjona aconsegueix el 3r lloc en fèmines d'11 a 14 anys, mateix resultat que obté Iker Romera en nois d'11 i 12 anys. Max Martín després d'una brillant actuació a la final aconsegueix la victòria en nois de 13 i 14 anys.

Finalment, les màximes categories femenina i masculina van ser ocupades per quatre corredors BMX Terrassa. A Olimpic Women les dues participants del Club, Ainhoa Mañas i Mabel Pérez que continua líder, es feien amb la primera i segona posició respectivament. A Olimpic Men, una caiguda a la final al capdavant de la cursa és aprofitada per Javier Moreno que obté la 2a plaça i Pau Casanova la tercera.

Cal fer menció especial al corredor Simón Leiva (nois 13-14 anys), que va patir una caiguda als entrenaments amb fractura a la mà i que no li va permetre participar en la prova. Des del Club BMX Terrassa li donem molts ànims i una curta recuperació.La propera cursa autonòmica se celebrarà al circuit Municipal de BMX Les Arenes a Terrassa, una prova especial dintre de la commemoració del 30 aniversari del Club BMX Terrassa que donarà màxima puntuació nacional per participar en el Campionat d'Espanya de BMX el mes de Juliol.

Corredors durant la Lliga Catalana BMX Foto: Cedida