Terrassa incorpora bicicletes elèctriques pel personal de l'Ajuntament

El nou servei està destinat als càrrecs electes i personal municipal

Redacció
20 d'abril del 2018
La Diputació de Barcelona ha cedit dues bicicletes elèctriques a l’Ajuntament per posar en marxa el nou Servei Intern de Bicicletes Elèctriques Compartides, destinat a càrrecs electes i a personal municipal, amb l’objectiu de fomentar la mobilitat sostenible i segura en els seus desplaçaments laborals.

La intenció de l’Ajuntament és augmentar de manera progressiva el nombre de vehicles i ja s’han demanat noves unitats a la Diputació de Barcelona. L’horari de funcionament és de 7.30h a 15h, de dilluns a divendres, tot i que també es pot utilitzar el cap de setmana en cas de necessitat laboral. Es basa en el sistema de reserva prèvia del vehicle compartit a través de la intranet municipal. Això és, precisament, el que faran els tècnics per la Festa Major de Terrassa per desplaçar-se d’un espai a un altre de la ciutat amb facilitat i comoditat.

Actualment Terrassa té una xarxa d’itineraris per a bicicletes de 150 km de longitud. D’aquests, 18,6 km corresponen a carrils-bici segregats, dels quals 7,6 km estan situats a la vorera i 10,9 km a la calçada, i 131 km cohabiten amb altres espais.