Neix una col·lecció de contes infatils sobre la història de Terrassa

La Masia Freixa, les fàbriques tèxtils, la cartoxia de Vallparadís o les esglésies de Sant Pere són alguns dels escenaris dels contes

Contes infantils sobre la història de Terrassa
Contes infantils sobre la història de Terrassa
Redacció
20 d'abril del 2018
Actualitzat el 27 d'abril a les 10:59h
Com eren les fàbriques tèxtils a principis del segle XX? Què era el modernisme? Són alguns dels llocs emblemàtics que els germans Pere i Valentina descobriran gràcies a una llançadora màgica que els permetrà viatjar en el temps i conèixer com era Terrassa fa un anys. 

Aquestes i altre aventures formen part d'una col·lecció de contes infantils sobre la història de Terrassa que estrena Edicions La Llançadora coincidint amb Sant Jordi. Cada conte va lligat a un lloc emblemàtic de la ciutat i té per objectiu acostar als més petits de casa la història de la seva ciutat igual com o fan els dos germans protagonistes de les aventures que gràcies als viatges en el temps entran com era el treball del seu besavi en una fàbrica tèxil, qui vivia a la cartoixa de Vallparadís o els monjos de les esglésies de Sant Pere. 

Els autors dels contes són el Martí Có, il·lustrador i dissenyador dels contes, i la Núria Riera, escriptora i coordinadora editorial del projecte.