Dos ferits en una batalla campal durant un partit de futbol juvenil a Terrassa

Van haver d’intervenir-hi el Mossos d’Esquadra i el partit entre el Sant Pere Nord CF i l’Escola de Futbol Can Mir de Rubí va haver de ser suspès

Redacció
18 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:15h
Un partit de Segona Divisió Juvenil masculina entre el Sant Pere Nord CF i l’Escola de Futbol Can Mir de Rubí, va acabar amb un a batalla campal i dos dels seus jugadors a l'hospital. Els fets van passar el diumenge en un partit diumenge al migdia al Camp Municipal de Sant Pere Nord de Terrassa. 

Una batussa desencadenada entre jugadors va interrompre el matx. Van haver d’intervenir-hi el Mossos d’Esquadra i el partit va haver de ser suspès. Els governs municipals de Terrassa i Rubí condemnen amb tota la contundència els fets que van tenir lloc  en què dos jugadors van resultar ferits i van haver de ser atesos en un centre hospitalari.

Els dos ajuntaments lamenten els fets i denuncien la violència en l’esport en totes les seves formes, especialment en l’esport base, l’etapa formativa en què s’han de transmetre els valors positius de l’esport. Els dos regidors d’Esports, Eva Candela de Terrassa i Juan López de Rubí, coincideixen en manifestar que fets com els que es van viure diumenge al camp del Sant Pere Nord mereixen el més absolut rebuig per part de les institucions, l’afició, el món de l’esport i la ciutadania en general.

Els dos ajuntaments han pres contacte amb les presidències dels dos clubs per traslladar-los la seva preocupació i demanar-los que prenguin mesures per evitar que es tornin a repetir situacions similars en el futur.