Les noies del CD Terrassa Hockey es proclamen campiones de Catalunya

La victòria contra el Pedralbes per 4 gols a 0 les ha proclamat matemàticament guanyadores

Equip femení de segona del CD Terrassa Hockey
Equip femení de segona del CD Terrassa Hockey | Mar Molina
Redacció
18 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:01h

A falta de dues jornades per acabar la lliga, les noies de segona del Club Deportiu Terrassa Hockey aconsegueixen la primera posició i es preparen per lluitar per l’ascens a primera nacional femenina. L’equip entrenat per Arnau Pons va guanyar al Pedralbes per 4 gols a 0 es va proclamar campiones de Catalunya de Segona Femení. Amb una diferència de 7 punts sobre el segon i amb només 6 punts en joc han guanyat matemàticament el campionat.

Les noies començaran la seva lluita per pujar de categoria el cap de setmana del 4 al 6 de maig amb una fase prèvia a Catalunya. Si queden primeres de la fase jugaran la fase final d’ascens a Primera Divisió femenina el cap de setmana del 17 al 20 de maig.

L’equip de segona femení està format per les jugadores Anna Rodó (portera), Odette Fontanes (portera), Carla Torruella, Carla Carrasquer, Nina Adell, Nina Santanach, Anna Pagès, Paula Pineda, Laia Beltrà, Judit Masip, Nuria Sabatés (capitana), Lali Masip, Carol Maturana, Lídia Llordes, Irene Fernández, Aina Pascual, Mònica López, Berta Garcia, Ruth Garcia, Mariona Bach, Judith Astals, Laia Agulló, Laura López. També les han ajudat les juveniles Maria Vera, Júlia Gàmiz, i les cadetes Fiona Adell i Berta Mata. L’entrenador és Arnau Pons i l’ajuden durant la temporada Oriol Bruguera (preparador físic), Enric Rodó (delegat) i Casi Garreta (entrenador de porteres).