Una forta olor a marihuana en un cotxe alerta la policia i hi troben diverses pastilles i cocaïna

També se li han localitzat un total de 120 euros en bitllets de 10 euros

Redacció
17 d'abril del 2018
Pastilles de droga.
Pastilles de droga.
Passada l'una d’aquesta matinada, un vehicle de la Policia Municipal de Terrassa que circulava per l’avinguda de les Nacions ha notat una forta pudor de marihuana provinent del vehicle que tenia davant seu i els agents han vist que l’acompanyant del conductor estava fumant un "porro". Aprofitant que el vehicle s’ha aturat davant d’un semàfor en vermell, els agents han identificat el conductor i el seu acompanyant, i han notat que tots dos presentaven símptomes d’estar sota la influència d’alguna droga.

Tot seguit, els agents han escorcollat el conductor i li han trobat a les butxaques 26 pastilles de diferents colors i tres embolcalls amb diverses porcions de cocaïna i altres substàncies tòxiques. També se li han localitzat un total de 120 euros en bitllets de 10 euros. En l’escorcoll de l’acompanyant, li han localitzat 0,3 g de marihuana, per la qual cosa se l’ha estat sancionat administrativament per tinença de substàncies estupefaents.

El conductor ha estat traslladat a les dependències policials per ser sotmès al test de drogoaddicció, en el que ha donat positiu en substàncies derivades del cànnabis. Els agents han comprovat que aquesta persona té una suspensió del permís de conduir per un jutjat penal de Barcelona. Per aquests motius, s’han instruït diligències penals contra l’infractor, una per incórrer en un delicte contra la salut pública i una altra contra la seguretat del trànsit. Tant les substàncies tòxiques com els diners han estat requisats i el vehicle immobilitzat a la via pública mitjançant un parany municipal.