El tercer congrés sobre el vehicle elèctric arriba a Terrassa

Se celebra del 19 al 21 d'abril de 2018, al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya

Redacció
17 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:04h

Foto: Josep M Montaner


Els vehicles elèctrics i tot el què els envolta arriba a la tercera edició aquest dijous a Terrassa. Som Elèctrics! vol ser un espai de divulgació i reflexió sobre nous models, tecnologies i experiències al voltant del vehicle elèctric. El congrés abordarà diverses temàtiques de la mà de científics experts en salut i tecnologia i d'empreses que aposten pel canvi. Els continguts de Som Elèctrics! s’estructuren en quatre blocs, distribuïts en dos dies: Salut i societat, Societat i mobilitat, Tecnologia i empresa i Connectivitat i societat.

Els tres dies de Som Elèctrics!, a la Rambla Ègara i a l’interior del mNACTEC s’exposaran vehicles, motos i bicicletes elèctriques. Paral·lelament, el mNACTEC oferirà una exposició sobre la contaminació i l’evolució del vehicle elèctric.

Les inscripcions al congrés són gratuïtes i estan obertes al públic general, empreses i estudiants. La tercera edició del congrés sobre el vehicle elèctric tindrà lloc del 19 al 21 d'abril del 2018 al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).