Vuit empreses de Terrasa entre les dotze guardonades amb el Premis Cambra 2018

La cerimònia de lliurament dels Premis Cambra 2018 se celebrarà el dijous 17 de maig al Teatre Municipal La Sala de Rubí

Redacció
17 d'abril del 2018
Actualitzat el 24 d'abril a les 20:08h
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa fa públic les dotze empreses guardonades amb els Premis Cambra 2018 pel que fa a les sis categories obertes a la participació. Les empreses premiades són AEINNOVA, Compliance Consulting & Engineering, Establiments Viena, Finsa Filtros Industriales, FUPAR, Lamp, STP Acuster Group i Vytrus Biotech, de Terrassa; Dermofarm, Eco-Fred Rubí i Wetron Automatización, de Rubí; i Heavymovement de Castellbisbal.

Properament es coneixeran també les empreses guardonades en les categories d'Iniciativa Empresarial a la Demarcació, Empresa de Nova Creació i Lideratge Empresarial, que atorga el Comitè Executiu de la Cambra. La cerimònia de lliurament dels Premis Cambra 2018 se celebrarà el dijous 17 de maig al Teatre Municipal La Sala de Rubí.

Les empreses guardonades són les següents:

STP Acuster Group i Vytrus Biotech (Terrassa), Premi Cambra 2018 a la Trajectòria Internacional Consolidada. És una empresa dedicada al desenvolupament de solucions tècniques i la fabricació i comercialització d'accessoris, components i equips tecnològicament avançats per a les xarxes de distribució dels mercats de l'aigua, gas, mineria i telecomunicacions.

Aeinnova (Terrassa), Premi Cambra 2018 al Compromís i la Sostenibilitat. És una empresa dedicada al desenvolupament de solucions tecnològiques orientades a minimitzar el consum energètic mitjançant la transformació de la calor industrial en energia elèctrica.

Lamp (Terrassa), Premi Cambra 2018 al Compromís i la Sostenibilitat. És una empresa especialitzada en l'assessorament, disseny, producció i comercialització de projectes d'il·luminació tècnica.

Viena (Terrassa), Premi Cambra 2018 a l'Empresa Saludable. És una empresa de restauració amb oficines centrals a la ciutat que té una planta de manufactura de carn, un forn d'elaboració de pa i un centre de formació a Sabadell.

Finsa Filtros Industriales (Terrassa), Premi Cambra 2018 a l'Empresa Saludable. Dedicada al  desenvolupament de solucions completes d'enginyeria i processos de disseny, teixit i confecció per a medis filtrants i al disseny i producció de teixits tècnics concebuts per a la filtració industrial i teixits metàl·lics per a la construcció.

Vytrus Biotech (Terrassa), Premi Cambra 2018 a l'Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament. Dedicada al desenvolupament, producció i comercialització d'ingredients actius d'alt valor afegit amb l'aplicació de tecnologia de cultiu de cèl·lules mare vegetals per als mercats cosmètic i sanitari.

Compliance Consulting & Engieering (Terrassa), Premi Cambra 2018 a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis. Especialitzada en serveis GMP per a la indústria farmacèutica orientats a assegurar la qualitat i la seguretat del fàrmac i en l'assessorament per a la estabilització i no degradació de nous fàrmacs injectables.

Fupar (Terrassa), Premi Cambra 2018 a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis. És una entitat privada d'economia social sense afany de lucre orientada a donar suport en el procés de formació i inclusió sociolaboral de les persones adultes amb diversitat funcional intel·lectual i del desenvolupament.

Dermofarm (Rubí), Premi Cambra 2018 a la Trajectòria Internacional Consolidada. Es dedica al desenvolupament, fabricació i comercialització de productes de cosmètica, dermatologia i ginecologia.

Eco-Fred (Rubí), Premi Cambra 2018 a la Iniciació a la Internacionalització. És una empresa que desenvolupa solucions integrals de disseny, construcció, posada en marxa, validació i manteniment de sales netes, laboratoris d'alta especialització i espais d'ambient controlat per a la indústria farmacèutica, cosmètica i sanitària, així com altres sectors tecnològics com l'aeroespacial i de recerca.

Wetron Automatización (Rubí), Premi Cambra 2018 a l'Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament. És una enginyeria especialitzada en el desenvolupament de projectes claus en mà d'automatització, control de processos productius i gestió de la informació per al sector industrial de l'automòbil, aeronàutica, química, alimentació i logística.

Heavymovement (Castellbisbal), Premi Cambra 2018 a la Iniciació a la Internacionalització. És una empresa especialitzada en la gestió i operació de serveis industrials externalitzats per a la indústria del metall.