Nina Kaptsova i estrelles del ballet rus actuen al Centre Cultural de Terrassa

L’estrella principal del Teatre Bolxoi de Moscou, per primera vegada a Catalunya

La ballarina Nina Kaptsova actuarà al Centre Cultural de Terrassa
La ballarina Nina Kaptsova actuarà al Centre Cultural de Terrassa | Cedida
Redacció
23 d'abril del 2018
La ballarina Nina Kaptsova, principal estrella del Teatre Bolxoi de Moscou (Rússia), actuarà els dijous 3 de maig a les 21h al Centre Cultural de Terrassa al costat d'un repartiment que reuneix diverses estrelles del ballet rus per presentar el seu nou espectacle de dansa. L'estrella principal del Teatre Bolxoi de Moscou arriba per primera vegada a Catalunya amb  espectacle únic amb famoses estrelles del Ballet Rus, que interpretaran alguns dels més bells i emblemàtics Pas de Deux de la dansa clàssica.

Evgeniya Bespalova signa la direcció artística d’aquest espectacle amb un repartiment de luxe. Plena de prestigi, la gala presenta una paleta de executants que exhibeixen gran qualitat tècnica. Nina Kaptsova i Aleksandr Volchkov, estrelles principals del Teatre Bolshoi, a Moscou, lideren un grup d’estrelles de la dansa mundial. Compost per ballarins principals i primers ballarins, els artistes llorejats representen el millor del panorama mundial de la dansa.

Obres-primes coreogràfiques que s’eternitzessin per la seva bellesa, dramatisme i riquesa tècnica; peces creatives que revelen la genialitat dels seus creadors -compositores i coreógrafos- perpetuant el seu llegat. Una Gala sense precedents d’homenatge a la Dansa. Accepta la nostra invitació i assisteix a l’espectacle de celebració del Dia Mundial de la Dansa. Assisteix a diverses obres-primes de grans compositors, ballades per estrelles internacionals de la dansa. Un moment imperdible i memorable que vas a voler compartir.