Sorteig d'entrades per veure l'espectacle familiar «Jurásico: La isla perdida»

Tindrà lloc el diumenge 22 d'abril al Centre Cultural Terrassa

Redacció
16 d'abril del 2018
Actualitzat a les 14:08h
L'espectacle "La isla perdida" es veurà al Centre Cultural
L'espectacle "La isla perdida" es veurà al Centre Cultural | Cedida
 
LaTorre, amb la col·laboració del Centre Cultural Terrassa, sorteja un pack familiar per l'obra de teatre "Jurásico: La isla perdida" que l'equipament egarenc acollirà el diumenge 22 d'abril a les 12.30h.

L’intrèpid veterinari d’espècies tropicals Paco Cuesta i la presentadora de televisió Cassandra Ramires, viuen una sèrie de catastròfiques i divertides escenes quan en un descuit, la periodista allibera els dinosaures de les gàbies. Situacions còmiques on els actors interactuaran amb els nens del públic que els ajudaran a escapar dels perills de la jungla i amb una posada en escena completament exòtica, accidents, errors tècnics, tormentes i molts efectes especials. A més a més, els nens i nenes veuran el primer vol d’una ‘avioneta’ dins d’un teatre.

El públic viurà una aventura plena d’emoció i tendresa i presenciaran el naixement dels primers nadons dinosaures nascuts en llibertat, tot emès en directe per televisió. La més divertida i completa experiència teatral per a tota la família amb cinc dinosaures de mides i espècies diferents

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:





Normes del concurs:

Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.

* El termini per participar al sorteig es tancarà el divendres dia 20 d'abril a les 12:00h, quan es procedirà a fer-ne el sorteig.

* Un cop fet el sorteig, LaTorre contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.